Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 august 2010

Road to ...

Pentru a nu fi nevoita sa repet înzecit experiența mea, respectiv călătoria în Norvegia, mi-am propus sa scriu pe blog de la A la Z ce și cum s-a petrecut.
Vineri, 13 august 2010 ora 21:20 am plecat din Gherla către Budapesta cu tata și frate-so! N-apuc să fac tot ce mi-am propus, sper doar că am fost înțeleasă!
Sambata, 14 august ora 06:00 am ajus pe aeroport (am și dormit pe drum).
7:30 Îmbarcare
9:30 Decid sa intru pe mess deoarece avionul are o întarziere de 30 minute. Las mesaj acasă că e în regula treaba și mă binedispun cu un mail de la Ana!
10:00 Îmbarcarea... n-am loc!!! Eu și 2 babuțe norvegiene ne trezim că avem bilete pe randul 26, iar avionul avea doar 25 randuri. Așteptăm pană se îmbarcă toți și ne găsim și noi ceva locuri! Stewardese frumoase și drăguțe... înalte, blonde, norvegiene.. frumoase așadar!
10:20 aprox decolăm... zbor lin, cu ceva turbulențe aproape de Oslo, dar înălțător pentru suflet!
12:30 Ajung la Oslo.. o atmosferă ciudată, rece, de capăt al lumii. Merg după bagaj, apoi caut tren către Oslo. Găsesc tren, întreb ca să fiu sigură că nu merg altundeva (aștia nu scriu pe bilete linia la care vine trenul... trebuie să te orientezi după altceva...)
13:38 Pleacă trenul 1 din Oslo aeroport către Oslo S. Durata 40 minute
14:25 Ajung în Oslo. Imi iau ceva de mancare, nu mănanc pentru ca n-apuc... cumpăr al 2lea bilet de tren. 2 Bilete de tren 390 coroane!
15:07 Pornesc către Bø. Durata călătoriei 2 h. Dorm pentru că sunt ruptă. Mă ajută un student drăguț să-mi urc bagajul de 27 kg la locul lui și pornim.
17:11 Ajung la destinație. Mă ajută alt student macho nenorvegian să-mi cobor bagajul și nu mă miră faptul că e cat pe ce să pice. Din tren coboram 4 Eramuși. 2 veterani și eu și încă un student pierduți în spațiu. Ne așteaptă o domnișoară drăguță, îmi dă un plic și plec către cămin cu 2 tineri drăguți care au avut grijă să-mi piardă cheia.
17:30 Primul lucru încerc conectarea la net. Merge! Vorbesc cu Oana, ii scriu mail Anei și Ralucăi și stau și meditez. Între timp apare norvegianul cu cheile de la ușă așa că toate dilemele se rezolvă.
Urmează ulterior să anunț persoanele apropiate că am ajuns cu bine și încep să-mi aranjez prin cameră.
Am o cameră micută, cat o garsonieră, am un pat, un birou, o masă, un scaun, un fotoliu și un raft. Am baia mea, e albastră, foarte frumoasă și cel mai important am o oglindă mare. Am și dressing!!! Nu dulap, dressing am spus!
Camera e la parter, geamul meu dă spre o pajiste. Deschid geamul și sunt pe iarbă la plajă. Aa.. sunt la munte! Am fost să cercetez puțin zona și am decis că sunt la munte!
In concluzie... am călătorit bine, m-am descurcat, am văzut o mulțime de ochi frumoși albaștri și mă simt bine. Mă simt puțin singură, dar e din cauza oboselii și a faptului că e pustiu încă pe aici.
Dacă am omis ceva completez ulterior! Spor la citit!

3 comentarii:

  1. Adriana Colceriu16 august 2010 la 14:58

    plin de baieti draguti....si amabili, super!

    camera ta e mai ok decat o garsoniera de-a noastra, din cate inteleg!

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte tare... micuta,draguta! Si da... baieti draguti, frumosi si amabili cat cuprinde :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Adriana Colceriu16 august 2010 la 21:01

    hmmm..pacat ca nu-s mai tanara :))

    RăspundețiȘtergere