Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 ianuarie 2009

Ghid de agatat pentru fete moderne II!

Ha ! M-am gandit sa va scutesc de 22.80 lei si sa va scriu aici cea mai interesanta parte a cartii. E Vorba de tipii astia cu care noi, Single Ladies (ca toate suntem la un moment dat Single), incercam sa ne impartim viata. Bineinteles, nu se poate sa avem vreo « relatie », fie ea si virtuala cu un tip, daca nu citim horoscopul, trasaturile zodiei tipului respectiv si, mai presus de toate, compatibilitatile.

Ei, pentru ca sunt o "tipa buna" m-am gandit sa va dau si voua cateva TIPS-uri (eu cred ca asa le spune... nu prea sunt in tema cu limbajul asta "elevat").

In caz ca ati fost interesati sa cititi ce am scris ieri, ati putut observa ca, in dreptul Capitolului 7 : Cum sa flirtezi, am spus ca pentru capitolul asta merita sa cumparati cartea. Eu, asta mica si rea, sunt totusi un suflet bun, si va las cu 22.80 lei la pusculita.

Dragelor, va invit sa aflam SCOPUL IN HOROSCOP !

P.S. Sunt valabile doar pentru cei care se cred MAN… “Machoman”! MAN-ilor (sau Men), cititi-le si voi, poate va regasiti. Ladies, cititi-le si voi, poate il regasiti pe THE MAN… The Gentleman !

  1. Capricorn – Ce barbat minunat! Capricornii au simtul umorului, sunt tandri si rabdatori. Se straduiesc sa multumeasca pe toata lumea… pana cand viata le joaca o festa. Atunci se pot cufunda rapid in pesimism si ajung sa-i invidieze pe cei care au mai mult decat ei. Fa apel la latura lui disciplinata si ii poti tine pe drumul cel drept. (P.S. Roby, asta esti tu ?)
  2. Varsator – Ce haiosi sunt varsatorii… prietenosi, originali si inventivi. Vei afla o groaza de lucruri despre ei fie si numai stand de vorba. Sunt foarte inteligenti. Singura problema e ca stiu si ei asta si pot fi rautaciosi, chiar putin perversi si detasati daca vor, de pilda sa castige o disputa. Ramai ferma pe pozitie, sau te mananca de vie, in vreme ce toate prietenele tale te felicita ca ai un asemena iubit de gasca.
  3. Pesti – E ceva ciudat in legatura cu tipul asta… nu stii niciodata pe ce picior joaca. Acum e sensibil la nevoile tale, si peste o clipa e secretos si inchis. E amabil – nu ma intelege gresit -, dar are o vointa slaba si e cam cu capul in nori, de-aia nu te poti bizui in totalitate pe el.
  4. Berbec – Nu degeaba i se spune Berbec – tipul asta e aventuros si plin de energie (si in pat si in afara lui), entuziast si increzator, astfel incat o sa faca tot ce-i sta in putinta ca sa te asigure ca te simti bine cu el. Problema e ca e cam impulsiv, capos si greu de tinut in frau. In timp, temperamentul lui navalnic poate ajunge sa te enerveze.
  5. Taur – Baiatul asta e cald si iubitor, insistent si hotarat. E pasionat de viata si, pentru o vreme, va fi pasionat de tine. Totusi ai grija ! Pasiunea lui se poate transforma repede in gelozie si, fiind din fire posesiv, ar putea sa nu-i placa libertatea sau succesul tau. Semnul zodiacal al Taurului tradeaza incapatanarea si tendinta spre exces. (Nu-i asa, Oana ?)
  6. Gemeni – Asteapta-te sa te intalnesti cu doi barbati – un Geaman Bun si un Geaman Rau. Cand e fericit, e un tip spiritual, adolescentin si voios. Cand nu e in forma, nu te mira ca devine superficial, nervos si siret. Daca nu poti sa-i mentii in echilibru cele doua fete ale personalitatii lui, vei avea o izbucnire nervoasa.
  7. Rac – E un crab din varietatea pustnicilor. Tot ce-si doreste un Rac este stabilitate, o casa frumoasa si o partenera iubitoare (o sotie de preferinta). Daca vrei sa te asezi la casa ta, cauta acest tip de barbat protector si iubitor. Daca nu vrei, fugi de el ca de ciuma : poate fi dependent, emotiv si cu toane daca nu-i impartasesti sentimentele.
  8. Leu – Generos si cu o inima calda, creativ si entuziast. Barbatul Leu iti poate oferi mai multa distractie decat oricine altceva – atunci cand el e in centrul atentiei. Daca ii pui in pericol suveranitatea, poate fi arogant si face pe seful. Ca sa-i castigi inima, trateaza-l ca pe un rege si poti deveni preaiubita lui regina (cu mai putina putere decat el, e drept).
  9. Fecioara – Aceasta zodie se numeste asa pentru ca nativii ei sunt modesti, timizi si inteligenti. Vor ca totul sa fie simplu, iar in relatie cu o femeie le place sa fie directi si deschisi. Ar fi minunat daca ai fi o tipa cu o personalitate clar definita. Daca nu, s-ar putea ingrijora, agita si te-ar putea critica peste masura. Ai nervi sa te intalnesti cu un perfectionist ?
  10. Balanta – Atitudinea lui echilibrata il face sa fie diplomat, deschis si sociabil. Ii place ca toata lumea sa se inteleaga bine cu toata lumea, inclusiv voi doi. In schimb, daca te joci cu talerele lui, asteapta-te sa se razgandeasca destul de repede in privinta ta. Nativii din Balanta sunt creduli, usor de influentat si se pot intoarce lesne impotriva ta.
  11. Scorpion – Fii atenta la acul din coada lui ! Poti fi atrasa de personalitatea sa puternica, pasionata si magnetica…insa toate astea au si o latura intunecata. Predispus la gelozie, obsesii si impulsivitate. Daca vrei o relatie ca-n romane, alege un Scorpion. Daca vrei o viata usoara, NU ! (NUUUU)
  12. Sagetator – Poti sa simti dragostea in acest barbat ? E hippie de la un capat la altul. Te va calma dupa o zi dificila la birou sau dupa o cearta cu cea mai buna prietena. Daca esti o fata de cariera, atitudinea lui ti se va parea nejustificat de optimista, nepasatoare, chiar un pic iresponsabila… Da’ poate tu trebuie sa te schimbi, si nu el ?
In caz ca v-au folosit la ceva aceste informatii, dati-mi de stire! Daca v-ati regasit, nu e destul... incercati sa va cautati in continuare!
P.S. Scopul scuza Horoscopul!

Un comentariu:

  1. Desi initial eram plin de ganduri critice(pozitive si mai putin pozitive, dar care ar inclin sa cred a fi constructive)reprosandu-ti unele lucruri legate de opozitia ideilor aduse pro si contra incat nu mai intelegeam si nu mai stiam ce sa cred defapt( mi se pare un blog destul de feminist- asta nu ca e rau, deloc)spre final am conchis 100% ca sunt doua articole subiective foarte reusite si ai reusit sa ma faci sa zambesc si sa rad chiar in hohote, cand la sfarsitul indemnului privind barbatii taur si abordarea lor, apar cele scrise in paranteze. La fel de bine m-am simtit si la remarca ironico-rautacioasa la adresa "LaIonilor". Mi-a facut placere sa citesc cele scrise si abia astept sa mai scri cate ceva( dar cartea tot n-am sa mi-o cumpar)scz ca-i asa lung comentariul meu, dar se putea si mai...happy birthay for your first coment!

    RăspundețiȘtergere