Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 ianuarie 2011

Picant: despre dor și turiști!

Mor.... de dor, de foame (mama, sa nu crezi ca nu mănânc... e doar o stare de moment... te rog, nu te îngrijora)... mor... ma usuc încet de pe picioare! Tânjesc după libertate deplina, după înălțare spirituală... doresc.. vreau... dar nu cutez! Mi-e dor de Norvegia, de prietenii mei de acolo, de toți studenții internaționali, de aventuri, de facultate, de profesori, de interdicții, de.. TOT! Simt cu adevărat dor când mă gândesc la cele 4 luni pe care le-am petrecut la capătul lumii. Doar așa mă pot sensibiliza! Ce vremuri... ce amintiri... ce viață... ce experiență! E incredibil ce-mi provoacă amintirea asta... mă bucur și mă întristez... sunt fericită că mai am simțiri și nu mi-au înghețat deloc, dar pe de altă parte mă doare amintirea!

Am o viață picantă... folosesc mult piper și-mi condimentez foarte tare mâncarea! Dulce sau amar... nu există! Există picant și nesărat! Picant e tot ce fac eu, nesărată e viața celor care-mi lasă un gust amar, iar dulce... e pupincureala unora!

Sunt mândră de mine că până acum am reușit să mă țin de promisiunile pe care mi le-am făcut la început de an. Adică... fac sport, îmi fac exercițiile (aproape) zilnic, mai citesc știrile, ies cu toată lumea care mă cheamă (acum n-am niciun motiv să refuz... doar sunt în vacanță 5 săptămâni, așa că mă bucur să fiu Damă de companie) și am reușit chiar să-mi las părul lung .. mai lung decât deobicei. Am investit în lucruri durabile - cum ar fi haine, papuci și cosmetice, m-am pus la rând cu noile trenduri în materie de muzică - ascult MTV încontinuu și știu toate noutățile (care mi-au intrat involuntar în cap).

Am văzut și o mulțime de filme. O mulțime înseamnă că am văzut The Tourist de 3 ori - dintre care de 2 ori la cinema! Și dacă mai dorește cineva să vadă filmul asta și n-are companie - poate să apeleze la mine! Toate fetele, toți băieții să apeleze la mine! M-am delectat și cu Cronicile din Narnia! Merită văzut filmul, merită văzute toate 3 din seria de 7. Dar merită să citiți cărțile! Le-am citit când aveam 12 ani, înainte de Harry Potter! Și îi sunt recunoscătoare lui C.S. Lewis pentru că datorită creației lui am început să citesc cu drag!

Mă adresez acum prietenilor mei studenți sau mai puțin studenți care sunt în sesiune!și locuiesc prin preajma Clujului! Dacă și numai dacă vreți să evadați din lanțul slăbiciunilor și al sesiunii puteți să mă somați oricând pentru o ieșire, o plimbare, un mall, un club, un film, o socializare... orice! Sunt available... dar vă rog să vă faceți programare cu câteva zile înainte... s-ar putea sa fiu ocupată! Aaa.... pentru cei care cred că eu n-am prieteni... vorbeam cu prietenii mei imaginari! ;)

Succes în sesiune, la mulți ani dragi Vărsători!

15 comentarii:

  1. Nemeș E.M. Vlad-Mihai, CNP: 1900503... etc19 ianuarie 2011 la 02:20

    Ruxandra. Nu am dat celelalte cifre din cnp-ul meu ca să nu mi-l folosească hackerii șmecheri care îți citesc blogul pentru a-și cumpăra filmele porno pe care nu le pot pirata. Dar în rest, am încercat să fiu cât mai puțin anonim. Dacă, după cum spui în postare, mama ta îți citește blogul și citește și eventualele comentarii, îmi cer scuze pentru limbajul plin de peniși și câte și mai câte părți ale trupului și îi cer să înțeleagă că așa e copilu prost când aude un cuvânt ce e folosit ca înjurătură. Una două să îl zică și el. Și de-acolo limbajul meu. Dar, trecând peste asta, sunt destul de diplomat și civilizat. Că altfel fata ei (adică tu) nu ar vorbi cu mine. Așa. Acum despre postarea ta. Dacă Norvegia te-a alterat irecuperabil, ai să rămâi cu regretul și dorul ăsta până ai să pleci înapoi. Dar eu nu cred că te-a alterat irecuperabil. Și cred că, dacă îți ridici un pic așteptările de la oameni (și nu mai dai add pe facebook la te miri ce gâscă), ai să găsești Norvegia în țară, aici.
    Cum am tot vorbit pe messenger cât ai fost plecată și cum nu am prea vorbit cât ai fost neplecată, acum, când te-ai întors, am încercat să aprofundez care e faza cu tine. Evident, habar nu am care e faza cu tine încă. Fiindcă ești mai ermetică decât supa vidată la plic. Și eu sunt mai ciorbă decât lucskos-ul.
    Dar. Cred că îmi place de tine. Lucrurile pe care le-am văzut și felul tău rece și neprielnic de a fi (nu zic că în general, doar cât am stat de vorbă live) mă fac să cred că, deși ai blog și te uiți la MTV, ești altceva decât terciul general. Și eu nu scot lumea din terci doar ca să mă aflu în treabă sau ca să pup în cur. Eu sunt așa de arogant încât îmi permit să spun de acum că toți care au să îți comenteze postarea asta, sunt proști (nu vreau replică inteligentă la asta din partea nimănui). Și dacă eu, care sunt așa de arogant, zic că tu nu ești în terci, mi se pare că trebuie să fie ceva mai deosebit în legătură cu tine.
    Nu știu ce gândești tu despre tine. Aș fi interesat să știu părerea reală. Am ajuns să nu mai caut perfecțiunea supremă în oameni și să desconsider tot ce e mai prejos. Ci să văd farmecul din anumite feluri de a fi. Și felul tău de a fi, habar nu am care e ăla și cum să îl descriu, are un farmec albastru ca cerul senin de iarnă. Cel din poza cu crăiasa zăpezii, care e chiar în dreapta a ceea ce scriu eu acum. Mi se pare Winterfresh felul tău de a fi. Nu știu dacă știi coperta albastră de la a cincea carte cu Harry Potter, dar așa mi se pare că e felul tău de a fi. Ca și coperta. Albastră și plină de cotloane misterioase.
    Am să mă străduiesc să te cunosc mai bine, atât cât mă lași sau cât îți scapă. Și orișicare ar fi concluzia arogantă la care am să ajung, să ții cont că sunt un idiot și că dacă zic că ești rea, mai mult ca sigur nu ești, iar dacă zic că ești bună, sunt șanse să nu fii.
    Nu pot să ajung la tine mai adânc decât îmi permiți. Dar nu cred că ai ce pierde dacă îmi permiți să te cunosc mai bine. Nu trebuie să depui alt efort decât cel de a nu încerca să zăvorăști.
    Așa arogant cum sunt, mie îmi plac oamenii. Și când găsesc pe careva cu ceva aparte, mă ud în chiloți de entuziasm. Ăsta fiind și motivul pentru care port chiloți. Ca să nu ud blugii. Că nu am mașină de spălat. Dar dacă nu aș fi așa, nu aș purta chiloți. Fiindcă e mai plăcut fără. Un alt motiv pentru care port chiloți e că mi se scoală prea când nu vreau și chiloții mai rețin din volum. Dar dacă aș conduce lumea, aș interzice chiloții.
    Să nu te lași încurajată de lucrurile bune pe care oamenii le spun despre tine. Să nu le lași să te orbească.
    Mi-ar plăcea să fim prieteni. Nu colegi sau vorbitori pe messenger. Prieteni. Și nu zi că suntem deja sau ceva chestie asemănătoare, fiindcă nu e cazul încă.
    Oricum, și dacă nu o să fim, eu tot am să încerc să te cunosc. Până aflu care e faza cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nemeș E.M. Vlad-Mihai, CNP: 1900503... etc19 ianuarie 2011 la 16:15

    Commentul nu a fost frumos, doar lung. Dar cum e primul comment pe care îl gândesc, am o scuză. Mai încerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pielea penisului in farmacie22 ianuarie 2011 la 10:30

    Prima data am incercat si eu ca tot omul, cu sapun si cu pudra de talc. Am spalat bine bine cu sapun piciorul, am adaugat talc din abundenta si am luat imediat ciorapul. Nu a mers. Apoi am incercat ceea ce acum numesc 'metoda prostului': am dat cu sprei in papuci si pe ciorapi. Nimic. Apoi am turnat parfum ieftin in papuci. Tot nimic. Pe urma, am trecut la masuri drastice: am bagat sampon in papuci. In afara de a-mi enerva adidasii de asa natura ca au facut spume la talpa, nu a avut niciun efect. Dupa asta a venit 'metoda brutarului': am umplut papucii cu faina, sperand ca va actiona precum pudra de talc, doar ca permanent. Am facut o ciuperca ce mi-a decojit pielea de pe picioare vreme de 3 saptamani. Si tot nu a functionat. O semireusita a reprezentat-o spirtul. Care mi-a ars talpile si mi-a desfacut cusatura de la adidasi, dar care a redus din miros. Doar ca trebuia sa pun din ce in ce mai mult spirt, si era consumator de bani, ca se ducea repede o sticla. Si nu aveam vreme sa cumpar de fiecare data cand se termina. Asa ca am renuntat. Acum, folosesc ceva granule de pus in scrumiera ca sa nu miroasa urat. Parca am pietris in bocanci, dar doar la inceput. Pe urma se faramiteaza si se face un praf fin care se depune pe interiorul papucului. Si miroase puternic si frumos. Acum eman arome de plante cand ma descalt. Am incercat fel de fel de experimente si pana la urma am ajuns la un rezultat care ma multumeste. Iar tu ai nerusinarea sa imi spui ca sunt obsedat? Pfff... Nu, draga, nu e obsesie. E pasiune! (sunt la lucru si nu am diacritice)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda... Să comentez ca să se poată spune apoi că sunt Proasta! "Eu sunt așa de arogant încât îmi permit să spun de acum că toți care au să îți comenteze postarea asta, sunt proști"!

    Ai văzut ce frumos ninge afară? Nu, pentru că ești preObsedat de alte lucruri minore din viața ta! :) Ai uitat că ești in sesiune? Da, pentru că iar te macină obsesii minore! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine crezi ca curata zapada din fata barului, inteligenta suprema? Primaria? Clientii? Nu! Eu. Deci am vazut cum ninge. Tu ai iesit afara azi? Sa simti cum ninge

    RăspundețiȘtergere
  6. Aroganță întruchipată, imaginează-ți că am ieșit afară pe balkong și am avut contact direct cu zăpada! ;) Și... eu scriu cu diacritice... degeaba de tai tu mare că ai curățat zăpada... dacă n-ai diacritice nu ești credibil! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Balconul e o iluzie. Nu simţi zăpada dacă nu eşti afară de tot. Credibil enough?

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. păi n-o băga în foc. bag-o-n fîş şi hai la un ceai cald:)

    RăspundețiȘtergere
  10. în plus, pun pariu că balconul tău e acoperit şi ai luat zăpadă de pe marginea ferestrei

    RăspundețiȘtergere
  11. Ha... balconul e neacoperit şi am zăpadă mare! Nu ies azi... nu fac efortul de a umbla 2 ore pe jos prin nămeţi şi frig numai pentru un ceai! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă se poate, aş dori să te închiriez vreo lună, că îmi vin ceva prieteni şi îmi trebuie o COMODĂ! în sufragerie. Mulţumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat e tariful pentru doua zile de plictiseala?

    RăspundețiȘtergere