Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 septembrie 2010

Episodul cu mașina roz

S-a petrecut acum 2 săptămâni, adică într-o sâmbătă de august...(28 cred)!
Sâmbătă, zi cu soare, fără nori și 19 grade... Decid cu prietena mea Agata să mergem în excursie, într-un tur al împrejurimilor. Ne întâlnim la ora 12:30 în fața căminului și pornim la drum. Mergem mai întâi la biserica de pe deal și automat la cimitirul fantastic (ne pozăm, furăm mere din curtea bisericii și admirăm peisajul). După asta o luăm pe un drum necunoscut. Și mergem noi ce mergem și la un moment dat se înfundă drumul în curtea unei case prost îngrijite. Decidem să facem cale întoarsă, nu însă înainte de a mă fotografia eu cu niște mașini vechi (de bmw-ul roz e vorba ... cel de pe fb). Mi-am descoperit de-o vreme încoace o uriașă pasiune pentru mașini vechi și stricate. Asta era ca o paranteză fără paranteză. Așadar... facem cale întoarsă. Și cum veneam noi pe același drum dar într-o altă direcție, adică spre casă, auzim din spate o mașină venind cu viteză grozavă (vreo 50 km pe ora... mult având în vedere că era drum de țară).
FRÂNĂ! Mașina frânează în dreptul nostru și o doamnă ne ia la rost în norvegiană.. Bine, la început am dedus că ne ia la rost; defapt noi nu am înțeles nimic. Ne-am speriat și am rugat-o să grăiască pe engleză căci cunoștințele noaste de norvegiană nu ne permit să înțelegem ce dorește să ne spună. Ce vroia cu adevărat? Ei bine, ne-am prins că ne-a luat la rost dar după ce-a dat-o pe engleză am înțeles și care era problema. A văzut că am făcut poze și ne-a întrebat dacă am fotografiat mașina. Am negat.. doar mi-am făcut poză mie, nu mașinii. N-a părut prea convinsă, însă eu am insistat că nu am fotografiat nicio mașină. S-a convins că e adevărat și ne-a mărturisit că hoții îi fură mașinile și vroia să vadă dacă noi nu am făcut poze mașinii să le dăm hoților ca să vadă ce pradă bună e la ea în curte. Am rămas uimită, i-am zis să se liniștească fiindcă noi suntem doar 2 studente internaționale care au ieșit la plimbare și s-au rătăcit. Nu știu cât de convinsă a fost sau nu, însă eu și azi îmi pun o întrebare : Arăt a hoț?
Plimbarea a fost grozavă, pozele au fost foarte reușite, și în fond mi-am satisfăcut o pasiune... să am o poză cu o mașină roz. În rest... ce mai contează? Dacă hoții i-au furat mașina, regret nespus.. probabil au reușit printr-o altă filială!


3 comentarii:

  1. Imi si imaginez faza.
    Mai ales cu ochelarii aia, si cu outfit-ul ala... areti a hot... deghiazat subf forma de om! Ca la emisiunea de pe discovery.

    RăspundețiȘtergere
  2. hoata de inimi, cum am vazut cu alta ocazie! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) absolut, Adriana :))auzi acolo... :)) hoata ...

    RăspundețiȘtergere