Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iunie 2011

Când vrei să ...

Ce faci când vrei să dormi? Simplu – mergi la somn. Dar dacă nu poți? Cauți ceva de lucru! Dar dacă nu mă pot concentra? Te uiți pe pereți! Dar dacă e întuneric? Aprinzi lumina. Dacă s-a ars becul? Cauți o lumânare. Dacă n-am? Te pui naibii la somn și adormi! Daca nu pot? Numeri oile!
Ce faci când vrei să înveți? Înveți! Dacă nu pot? Te forțezi! Dacă nu iese? Faci altceva. Ce altceva? Dormi! Aaa…perfect! Acum se poate!
Ce faci când nu vrei sa vorbești cu nimeni? NU vorbești cu nimeni! Și dacă e musai? Îl pasezi. Și dacă se supără? Înseamnă că nu merită atenția ta! Și dacă zice că-s nesimțită? Înseamnă că așa o fi! Dar dacă mă jignește? Ghinion… înveți… aaa deci dacă nu vreau să vorbesc cu nimeni soluția e învățatul. Vezi că te-ai prins? Da.. se poate!
Ce faci când visezi urât? Te trezești! Și dacă nu poți? Atunci schimbi placa. Și dacă placa cu povestea de dragoste e uzată? Cauți alt prinț și-o uzezi și pe aia! Dar dacă nu găsesc? Furi de la careva! E frumos să furi? Nu… dar e frumos să ai coșmar mereu? Nu…Păi atunci? Atunci ce.?? Atunci fură visul altuia si nu mai spune la nimeni nimic! Adică să tac? Adică DA! … aaa… acum se poate să tac!
Ce faci când ai insomnie? Stai ca bufnița și te uiți în gol!

(Norvegia, 2010 - moment de singurătate și maraton de insomnie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu