Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 mai 2011

Sunt femeile oameni, sau nu?

De ce avem nevoie ca să fim fericiți?
De iubire.
De admirație.
De respect.
De prietenie.
De sex.

Cum ar fi să ai un prieten pe care îl respecți și-l admiri, îl iubești pe ascuns și faceți sex? N-ați mai văzut asta? Credeți că nu există prietenie între un băiat și-o fată? Ei bine, eu cred.

Prietenia între doi oameni de sex diferit merge până la absolut, până la dăruire definitivă. Un prieten nu e el-ul cu care vorbești vag despre mersul trenurilor, te cheamă la o cafea sau te sună de ziua ta. Un prieten e cel cu care poți comunica atât verbal cât și non-verbal. Înțelegeți ce spun? Ar fi bine să mă fac înțeleasă de cineva oarecare, pentru că cei din jurul meu real nu vor să accepte realitatea așa cum e. Mă folosesc de tastatură ca să comunic cu lumea - deși o fac și în realitate la fel de bine, însă mă deranjează reacțiile oamenilor - așa că prefer să nu văd și în felul acesta sunt mult mai liniștită. Primesc critici oricum, le aștept în continuare. Începând cu toate felurile astea virtuale, până la a mă opri pe stradă în timp ce hoinăresc pe străzile Clujului în căutarea Pălărierului Nebun. (vezi http://capete-in-nori.blogspot.com/2011/05/dedesubturi-ea.html?spref=fb)

Cum se ajunge să manifești un interes pentru o persoană oarecare? Cum ajunge să-ți placă de cineva? De ce ne plac anumiți bărbați? De ce vă plac femeile blonde? V-ați întrebat vreodată de unde plăcutu asta? I-a plăcut lui tata de Nikki Benz și hop ați decis și voi că vă place - blondă, siliconată, buzată - actriță porno. Aud frecvent bărbații spunând: "Îmi plac brunetele focoase". Ei, definește-mi bruneta focoasă. "Îmi plac femeile cu picioarele lungi". Le-ai măsurat vreodată? "Îmi plac femeile cu sânii mari". Și dacă te uiți la prietena lui nu e nici bruneta focoasă cu picioare lungi, iar de sâni să nu mai discutăm - abia dacă se văd două cireșe necoapte de mai.

Nu există oameni urâți, cum nu există oameni proști. Femeile nu-s mai puternice decât bărbații, iar bărbații trebuie respectați... și femeile la fel. Nu există egalitate între sexe. Nu există nevoi de neîmplinit. Nu există neputință, lipsă de timp, enervare inutilă. Noi suntem cauza și motivul tuturor acțiunilor noastre. Suntem unicii responsabili de deciziile luate. Avem nevoie de ajutor, îl cerem. Avem nevoie de o mângâiere, o spunem. Avem nevoie de liniște, ne izolăm. Avem nevoie de aglomerație, ieșim în lume. Avem nevoie de noi - ne căutăm. Suntem cine suntem, deși habar n-avem cine suntem. Și hai că dacă pe asta cu cine suntem am lămuri-o ar rămâne întrebarea: Cine vrem noi să fim? => Ce vrei să te faci când vei fi mare?

N-am nici cea mai vagă idee care-i rostul meu pe lume. Nu știu de ce citesc numai cărți erotice (adică știu - mi se cere). Nu știu de ce vorbesc urât cu oamenii când sunt nervoasă. Nu știu de ce beau cafea dacă după o cană mă ia somnul. Nu știu nimic despre mine. Nu știu dacă sunt o femeie trântor cum nu știu dacă am capul de trandafiri. Sunt femeie? Sunt femeile oameni, sau nu?

După cum se comportă aș zice, uneori, că sunt niște animale fioroase. Și hai să fim serioși, vouă, bărbaților vă plac femeile animal. Vreți o fiară în pat, o panteră seducătoare (dacă se poate și în haine de leopard), o dominați, o îngenunchiați, o controlați, o amăgiți și-apoi o lăsați. Ritualul de împerechere coincide cu cel al animalelor. Fie că faceți sex ca iepurii, câinele sau râma, tot sex animalic s-ar numi. Noroc cu kamasutra că mai salvează sălbăticia - dar să nu uităm de fluture!


13 comentarii:

  1. Ai tot ce îți trebuie ca să fii fericită. Dar te cramponezi în frică. Zici că ești Șerban...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt fericită. Doar că n-o spun, Matei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Matildo, problema lumii e lipsa de comunicare. Nu ziceai că îți lipsește? De ce o încurajezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu o incurajez. Comunic eu cu mine. Eu stiu ce am, stii si tu, dar ca nu pot s-o spun. Hai ca ma cunosti destul, Matei. Nu-i nevoie sa-ti spun mot a mot tot intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok. Ocupă-te de Șerban. Prea multe distrageri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici, nici. Vreau să rezolvi cu Șerban ca să te poți liniști cumva. Dacă nu merge și nu rezolvi cu el, atunci am să fiu egosit. Nu vreau să fiu arogant peste măsură, dar nu pot să fiu gelos pe așa ceva. Măcar un lucru demn de admirat să aibă în ochii mei. Dar nu are.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt linistita din punctu asta de vedere. Agitatia e din alte surse. Si esti egoist si gelos. Si poate ajung sa-ti scriu si tie mail ca lui Clopotel. Ca se pare ca in ultimele 24 ore numa prin scris ne putem intelege... si nici macar asa.. si in scris se simte tensiune. Avem toti nevoie de un "wake up"!

    RăspundețiȘtergere
  8. mi-ar plăcea să primesc și eu mail. tensiunea nu există la mine. eu sunt deschis spre orice moment în care tu te vei deschide

    RăspundețiȘtergere