Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 2 noiembrie 2011

Scut şi scutec

Când e vorba de dragoste, niciodată nu ştii ce gândesc oamenii. Nu ştii nici ce gândeşte el, dar nici tu nu dai semne că ai fi mai sigură. Petreci ore în şir la telefon, povestindu-i prietenei tale cele mai bune toate detaliile nesemnificative, omiţi partea cu adevărat importantă şi te frămânţi interior de-ţi pierzi până şi ultima doză de raţiune. Degeaba... tu ştii că o iubire în trei nu există, ştii că trebuie să alegi unul, ştii că suportul de lumină trebuie să fie un obiect şi nu un om. 

Ai vrea să-ţi poţi pierde minţile. Ai vrea să te arunci în valuri învolburate. Şi nu numai că ai vrea ... vrei ... ţi-o doreşti. Ţi-am zis doar, lasă raţiunea, lasă cerebralitatea - fii o cereală! Mi-ai zis că port un scut, iar în spatele scutului e scutecul. 

Când e vorba de dragoste, niciodată nu ştii ce gândesc oamenii. Nu ştiu nici ce gândeşte el, nu ştiu nici ce gândesc eu. Petrec ore în şir vorbind cu EA la telefon, spunându-i toate detaliile nesemnificative, omit conţinutul concis, mă frământ interior, deşi nu vreau să par c-o fac. Dar tu ştii că aşa sunt eu şi că mă ascund după zeci şi sute de măşti ale puterii. Ştiu şi eu ca o iubire în trei nu există, darămite în patru. Să fie dublu sau nimic? 

Aş vrea să-mi pierd mintea, dar spre deosebire de tine mi-e frică să mă arunc în necunoscut. Sau... ţie ţi-e frică? În schimb, eu sunt o cereală în majoritatea timpului. 

Pişti dragă, e scandalos! 

4 comentarii:

  1. exista multe metode prin care poti sa-ti pierzi mintea si sa te arunci in necunoscut:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Există multe metode prin care poți ieși din anonimat, domnule/doamna "Nu exiști pentru că ești anonim/ă"
    Revenind la postarea ta geniala, Ruxandra mea iubită, lasă viața să se-ntâmple si se liniștește și frica asta nebună și zăludă! Tu esti frica, tu Ruxandră tu!
    PS: Răspunde la telefon, Ruxandrăăă Dumitrescu!
    I know you love me, xoxo!

    RăspundețiȘtergere
  3. ARUNCA-TE in neconscut si ai sa vezi cine te prinde in iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma lupt cu ratiunea asta(bat-o vina) si cu supra analizarea :D
    Dar tare mi-as dori sa ma las pur si simplu dusa de val, fara sa mai pun intrebari, sau sa caut motive ascunse acolo unde, poate, ele nu exista.
    Ruxi,oare daca totul e simplu si noi complicam situatia in mintea noastra? Hai sa facem un experiment.Hai sa credem, fara sa mai suspectam, sa luam lucrurile exact cum vin si sa nu mai lasam gandurile astea sa ne fure din intensitata feeling-uli, chiar daca poate, picam de fraiere :d( exceptand situatiile in care e clar ca am fi fraiere de la inceput...desi cu asta cred ca am porni iar de la capat)

    RăspundețiȘtergere